maandag 21 december 2015

Daam 50!


Inmiddels is het al weer een maand geleden dat Daam 50 werd. Al maanden van tevoren waren we bezig met de grote vraag: 'Hoe maak je nou zo'n pop?' Eerder, in een ver verleden, had ik dat wel al eens voor mijn moeder gedaan, maar die herinnering was nogal vaag. Iets met een opgevulde overall en een masker. Toen kreeg ik ineens een geweldig idee. Sinds vorig jaar Sinterklaas staat er op de kamer van Sterre een levensgrote vent, die liefkozend Manuel genoemd wordt. Ik had hem toen van de Etos gekregen, het was reclame materiaal. Ook had Daam een karikatuur van zichzelf laten maken op school vorig jaar. Als ik die twee nou een samenvoeg? En zo geschiedde het met onderstaande Daambraham of Abradaam als resultaat. 
 
 
We hebben die dag gezellig samen Segway gereden, wat een aanrader is om te doen! Zo'n lekker gevoel en ik denk dat iedereen het kan. Verder hadden veel mensen een geweldige kaart gestuurd met maar een tikje nadruk op de leeftijd, haha! Ik wist niet dat er zulke grappige kaarten bestonden. Daams tante, die zelf echt dik in de 70 is stuurde een hilarische kaart met een rollator.
Van de kinderen en mij kreeg hij deze foto groot afgedrukt op aluminium.
 
 
De foto is gemaakt door vriendin Esther.
 
Sterre en ik kijken altijd trouw naar Heel Holland Bakt, en daar was dit seizoen het bakken en versieren van een Abrahamtaart bij. Geïnspireerd door dat idee maakten we deze speculaaspop. Het kaartje maakte ik zelf, n.a.v. een Amerikaans idee.
 
 
Alle verrassingen waren supergeslaagd, Daam had geen idee wat er de hele dag ging gebeuren en wat voor cadeautjes en uitjes er zouden komen. Na de Segwaytocht kwamen we thuis en was het huis super versierd door de lieve buurtjes. Zo'n leuke verrassing!
 
 
Dat was dus een gezellige verjaardag, met wel heel wat plagerijtjes gericht op de speciale leeftijd, maar dat hoort erbij! Je wordt tenslotte maar één keer vijftig!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten