dinsdag 15 maart 2016

Homebaked DIY



Koekjes aan iemand geven als cadeautje is natuurlijk al heel leuk. Maar in zo'n leuke pot is het helemaal een feestje! Bij Xenos was er een actie; als je een glazen pot kocht, kreeg je er een glasmarker van Edding bij. Met zo'n marker kun je op glas schrijven of tekenen en het blijft er gewoon opzitten na het afwassen. Of het ook blijft zitten na een rondje in de vaatwasser weet ik niet, aangezien beide oma's nog zelf met de hand afwassen. Lijkt me trouwens toch beter bij zo'n pot!

De koekjes in bovenstaande pot zijn naar een recept van Laura's bakery klik en smaakten geweldig. Sterre decoreerde de pot. Wat handig is met glas, is dat je er papier achter kunt plakken, zodat je de letters netjes over kunt trekken. Dat kan met porselein natuurlijk niet.

De andere kant van de pot zag er zo uit.
De volgende pot was voor de andere oma, al wat langer geleden. We maakten kerstkransjes, naar een recept uit de Allerhande. Ze waren heerlijk, misschien wel lekkerder dan 'echte' supermarktkransjes, die ik ook al zo heerlijk vind! Het geheim zit hem natuurlijk in het gebruik van roomboter. Alles wordt stukken lekkerder met roomboter!

De tekst op deze pot was: Huisgemaakt met liefde....

...en dat proef je!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten